Monday, April 15, 2024
spot_img
HomeBiznisSaveti za kupovinu stana

Saveti za kupovinu stana

Ukoliko tragate za nekretninom u nekom od većih gradova u Srbiji i ne znate na kom portalu možete pratiti najaktuelnije oglase imamo pravo rešenje za vas. Nakon što odredite tačnu kvadraturu stana koja bi vam bila potrebna za život sledi veoma težak posao, a to je pronalaženje nekretnine koja bi vam u potpunosti odgovarala. Naravno pored kvadrature stana tu su i ostali neophodni detalji, poput spratnosti, dela grada u kojem biste voleli da živite, sama cena nekretnine i svi ostale sitnice koje biste želeli da budu zadovoljene.

Iako nije moguće uvek pronaći nekretninu iz snova, moguće je uvek biti u toku sa najnovijim ponudama u određenom gradu. Ne morate se oslanjati na stranice koje s vremena na vreme objavljuju oglase ili na preporuke prijatelja i porodice. Dovoljno je samo da pratite portal Rooommateor. Sa sigurnošću možemo reći da ovaj portal poseduje najbogatiju ponudu stanova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Budite u toku i saznajte pre svih drugih koji oglasi su aktuelni, verujemo da ćete ubrzo nakon nekoliko poseta portala naći stan o kojem ste oduvek maštali.

Zašto je Roommateor najbolji saveznik za pronalaženje stana?

Od svog nastanka 2019. godine portal Roommateor postavio se kao najbolji saveznik za pronalaženje nekretnina, koji spaja kupce i oglašivače/agencije. Kao što je već navedeno njihovi oglasi bazirani su na potragu nekretnina u veći gradovima u Srbiji poput Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Ovaj portal daleko je pozat po svojim benefitima zbog kojih se veoma izdvaja od svih sličnih u ovoj oblasti. Samo neki od njih su maksimalna brzina učitavanja stranica, mogućnost dopisivanja koja je od velikog značaja za pojedince koji tragaju za svojim nekretninama, čuvanje omiljenih oglasa i pretrage, mapa koja prikazuje sve nekretnine sa sajta, najbolji uvid u nekretninu kroz mnoštvo slika koje se nalaze na sajtu. Takođe nakon što zapratite određenu agenciju uvek ćete dobijati obaveštenje kada ona objavi novi oglas, a naravno portal Roommateor sa sobom nosi i olakšanu mogućnost zakazivanje termina za posetu nekretnine.

Na ovom portalu možete pronaći i segment koji nosi naziv najčešće postavljena pitanja, pa ako imate bilo kakvih pitanja koja se tiču kupovine nekretnine možete prvo pogledati ovaj odeljak pre nego što se ozbiljnije bacite na pronalaženje stana. Dodatne savete koji vam mogu biti od ogromne koristi, naročito ako prvi put kupujete nekretninu, možete pročitati neki od blogova koji se takođe nalaze na portalu. Naravno tu su i društvene mreže portala Roommateor, gde često možete naći savete sručnih lica, sve u korist toga da iz prvog puta pronađete i kupite idealnu nekretninu.

Najtraženija lokacija za stanovanje- Novi Sad

O lepotama ovog grada ste verovatno čuli mnogo puta do sada, Novi Sad polako postaje omiljeno mesto za život mnogih. Opisali bismo ga kao jako miran i prelepi grad na severu, koji je iako među najvećim gradovima u Srbiji jako prijatan za život. Bez preteranih saobraćajnih gužvi, a ipak pun sadržaja koje mogu u velikoj meri obogatiti aš život. Takođe ovo je i grad velikih mogućnosti, poslovnih karijera i univerziteta. Toliko je benefita koje možete dobiti ukoliko živite u Novom Sadu.

Upravo zbog toga Novi Sad postao je jedan od najtraženijih lokacija za kupovinu nekretnina. Gotovo da možete birati u kom delu grada ćete se preseliti i naći vaš stan iz snova. Na portalu Roommateor naravno nalazi se bogata ponuda stanova i to baš u Novom Sadu. Trenutno najaktuelnije oglase možete pronaći klikom na link koji vas vodi do portala Roommateor- stanovi na prodaju u Novom Sadu.

Uz jednostavnu pretragu na korak do stana

Pri prvoj poseti portalu videćete koliko je jednostavno doći do aktuelnih oglasa koji vas zapravo zanimaju. Unesite u filter pretrage najbitnije stvari koje biste želeli da imate u stanu i za sveganekoliko sekundi ispred vas naći će se oglasi koji najviše odgovaraju vašim željama i mogućnostima. Ukoliko vam je najbitnija kvadratura stana unesite je u pretragu, ukoliko vam je sa druge stane bitno da cena stana bude u skladu sa vašim budžetom onda prvenstveno unesite novčanu sumu koju ste spremni da izdvojite za stan. Ukoliko vas ipak zanimaju samo stanovi u određeno delu grada onda unesite samo željenu lokaciju na kojoj biste ćeleli da se vap stan nalazi.

Tu su i ostali sitni detalji koje možete dodati kako bi vaš stan bio kompletno odgovarao vašim željama. Poput spratnosti, načina grejanja, posedovanja lifta, garaže, terase, klima uređaja ili sličnog. Ukoliko trenutno nema oglasa koji odgovaraju vašim željama uvek možete uključiti određene opcije i kada se na portalu nađu stanovi koji delimično odgovaraju vašim željama portal će vas obavestiti i vi ćete biti među prvima koji će videti oglas za datu nekretninu.

POVEZANI ČLANCI

Popularno