Monday, April 15, 2024
spot_img
HomeNakit5 Saveta Za Odabir Venčanog Nakita Koji Će Vam Se Svideti

5 Saveta Za Odabir Venčanog Nakita Koji Će Vam Se Svideti

Iznenađujuće, većina nas ne razmišlja o venčanom nakitu kao o venčanici. Razlog je taj što izgleda potcenjujemo prednosti nakita sa gledištem da vam bilo koji komad može odlično stajati i da većina ljudi nakit i ne primećuje.

Iako je ovo do neke tačke tačno, ispravno je da znate da je potreban samo pravi nakit da biste se pretvorili u prelepu mladu i pokazali svoje kreativne ideje.

Dakle, pogledajte 5 najboljih saveta za odabir nakita za venčanje kako biste mogli da izaberete najbolji nakit, a da ne oštetite banku ili da vam pokvari planove.

1. Radite to umereno

To je tvoje venčanje. Možda nikada nećete dobiti drugu priliku da nosite nakit koji želite jer ćete imati slobodu ovog dana. Da ne biste pokvarili svoj izgled, ne preterujte sa nakitom, baš kao ni sa šminkom. Razlog je taj što preterivanje može učiniti da zasjeni ostatak oblačenja, a vi ne želite da se to dogodi.

2. Upotpunite boju nakita bojom haljine

Verovatno se pitate zašto mislim na boju haljine, dok skoro svi znamo za svetlo belu venčanicu. Međutim, venčanice dolaze u različitim bojama kao što su rumenilo, slonovača, šampanjac, bela, a više možete saznati na vvv.idealbride.com.au.

Dakle, umesto da odaberete boju nakita koja će se ne slagati sa ostatkom odeće, potražite profesionalni savet i nabavite boju koja odgovara boji haljine.

Na primer, možete izabrati da idete sa srebrnom ili platinastom ako imate belu haljinu, svetlo bež za haljinu boje šampanjca, kremastu nijansu za haljinu boje slonovače ili ružičasto zlato za haljinu sa rumenom bojom.

Ogrlica za vencanje

3. Razmislite o dekolteu

Kao što se boje venčanica razlikuju, tako se razlikuju i izrezi. Neke haljine imaju V-izrez, druge dekolte bez bretela, dok druge imaju ular ili obrnuti ular. Stoga, sarađujte sa profesionalcem u tome i dopustite mu ili njoj da vas posavetuje o odgovarajućem nakitu.

Na prvi pogled, možete se odlučiti za ogrlicu ili privezak dok radite sa V-izrezom, kraću ogrlicu ili ogrlicu kada radite sa dekolteom bez bretela, ili se fokusirate na ukrašavanje vaše kose kada radite sa halterom ili reverznim halterom.

4. Ne zaboravite na nakit koji već stavljate

Većina nevesta obično ima verenički prsten dok hodaju niz prolaz. Ako ga imate, ne želite da njihove boje i dizajn budu od velike razlike. Zato pokušajte da uskladite i dizajn i boje da biste obezbedili moderan izgled.

5. Razmotrite svoju frizuru

Kada pomenem svadbeni nakit, većina nas skreće misli na ogrlicu i minđuše. Međutim, ne zaboravite na dodatke koji će ići na kosu. Takođe, izaberite frizuru koja će pružiti jasan pogled na atraktivnu minđušu i ogrlicu.

Zaključak

Sada kada znate kako da izaberete venčani nakit koji će vam se svideti, sada je na vama da sledite ove savete i učinite svoj dan nezaboravnim. Zapamtite, ovo je vaš dan. Dakle, niko ne bi trebalo da vas tera da nosite nešto što vam se ne sviđa jer biste mogli da upropastite dan gubitkom samopouzdanja. Dakle, ako više volite da nosite klinove umesto minđuša od lustera, idite na to sve dok vam to daje osećaj sreće i samopouzdanja.

POVEZANI ČLANCI

Popularno