Monday, April 15, 2024
spot_img
HomeInternet Marketing10 Sajtova Za Rad Od Kuće Na Kojima Možete Najviše Zaraditi

10 Sajtova Za Rad Od Kuće Na Kojima Možete Najviše Zaraditi

Ako ste freelance-er ili ako razmišljate da uplovite u ove vode, onda morate da budete u toku sa novim mogućnostima kako biste mogli da nastavite da radite. Možda bi trebalo da razmislite da koristite specijalizovane veb stranice da biste pronašli nove klijente i poslove u kojima ste najbolji. 

Vrhunski freelance veb-sajt vam može pomoći bez obzira na situaciju, bilo da radite na internetu sa punim radnim vremenom, ili želite dodatni posao ili ste neko ko tek ulazi u svet samozapošljavanja. Sajtovi za freelance-ere vam mogu dosta pomoći, a posebno su idealni ako treba da unajmite freelance-era za određeni posao. 

Takođe, rad od kuće zahteva određeni nivo discipline, tako da biste možda trebali da razmislite o coworking prostoru

Toptal 

Toptal nema baš najobimniju bazu poslova i korisnika, ali u tome je poenta: ova stranica ima samo najbolje stručnjake svetske klase. Zato se kompanije kao što su Microsoft, Bridgestone i Salesforce oslanjaju na Toptal da pronađu vrhunske talente.

Kompanija kaže da samo 3% njenih kandidata završi na listi, a ova platforma takođe koristi stručnjake iz ove oblasti, koji ručno biraju freelance-ere za svaki projekat.

Guru

Guru je jedno od najvećih slobodnih tržišta na internetu, sa više od dva miliona freelance-era i 800.000 poslodavaca na listi, a to znači da ćete moći da pronađete poslove u različitim oblastima. Guru pokriva programiranje i razvoj, dizajn, pisanje, prodaju, marketing i menadžment, međutim, ne treba zanemariti ni poslove u pravnim, inženjerskim i obrazovnim oblastima.

Guru se možete slobodno pridružiti kao freelance-er ili poslodavac, ali sajt uzima naknadu za oba slučaja za svaku plaćenu fakturu.

UpWork 

UpWork je jedna od najpopularnijih platformi na internetu, i postoji mnogo razloga zbog čega biste trebali da koristite ovaj sajt. 

UpWork traži verifikaciju naloga, tako da ne možete raditi na ovoj platformi ako mislite da se prijavite pod lažnim imenom. Freelance-eri takođe mogu da iskoriste različite resurse koji im mogu pomoći da da pronađu posao i napreduju u karijeri.

Freelancer 

Freelancer.com je jedna od najjednostavnijih sajtova za korišćenje, pa nije ni čudo što mu veruju kompanije kao što su Amazon, IBM i Google. To je takođe jedan od najvećih sajtova za freelance-ere. Ova kompanija tvrdi da ima globalni skup od pedeset miliona korisnika koji imaju stručnost u više od 1800 različitih veština. Ovaj sajt takođe ima module za generisanje ideja i učenje o različitim temama, što pruža odlično svestrano iskustvo.

Fiverr 

Fiverr je platforma koja povezuje freelance-ere sa vlasnicima preduzeća koji traže usluge u različitim digitalnim projektima, uključujući dizajn veb stranica, pisanje sadržaja i glasovne prepiske.

Ova slobodna veb stranica pruža pojednostavljenu metodu za međusobnu interakciju sa vlasnicima kompanija. Imajte na umu da se na veb stranici freelance-eri nazivaju prodavci, a vlasnici kompanija – kupci.

Umesto da šalju ponude, prodavci se mogu besplatno prijaviti, navesti svoje usluge i odrediti cene. U međuvremenu, kupci mogu jednostavno da pregledaju različite kategorije za kupovinu.

Flexjobs 

Flekjobs je web stranica specijalizovana za fleksibilne mogućnosti zapošljavanja, uključujući poslove koji ne iziskuju striktno radno vreme, poslove sa skraćenim radnim vremenom i poslove sa punim radnim vremenom. Postoje široke kategorije, od obrazovanja i obuke do novinarskih i književnih poslova.

Flekjobs osigurava da je svaki posao naveden na platformi legitiman. Oni proveravaju sve prijave, sve nove pozicije, dok filtrirajući prevare i lažne kompanije.

SimplyHired

SimplyHired je u suštini oglasna tabla na kojoj kompanije mogu besplatno objavljivati oglase za posao. Takođe oni ovim putem prikupljaju ponude za posao sa celog interneta na jednoj stranici. Sajt ima jednostavan korisnički interfejs, što olakšava pretraživanje poslova po kategorijama.

Postoje različite mogućnosti za stručnjake u različitim oblastima, uključujući finansije i marketing. Da biste pronašli određeni posao, jednostavno popunite polje za pretragu srodnim ključnim rečima.

LinkedIn

linkedin

LinkedIn je jedan od najpopularnijih sajtova za zapošljavanje koji pruža jednostavan način za pronalaženje poslova u različitim oblastima. To je takođe platforma za društveno umrežavanje za profesionalce da se povezuju i komuniciraju jedni sa drugima.

Jednostavno se prijavite i napravite profil da biste započeli. Uključite što je moguće više informacija, kao što su vaše veštine, obrazovanje i radno iskustvo. Sveobuhvatan LinkedIn profil vam može otvoriti više mogućnosti za posao.

Behance

Za razliku od prethodnih sajtova za freelance-ere, Behance je društvena mreža za kreativne talente. Ljudi širom sveta koriste ovu veb lokaciju za pravljenje CV-jeva i deljenje svog kreativnog rada, od animacija i ilustracija do veb sajta i grafičkog dizajna.

Bilo da ste slobodni grafički dizajner, veb dizajner ili animator, Behance pruža mesto da vas potencijalni poslodavci otkriju.

99designs

Za slobodne dizajnere koji traže posao, 99designs nudi obilje opcija. To je slobodna veb stranica posebno prilagođena dizajnerima i preduzećima za saradnju. Dostupni su različiti dizajnerski projekti, od dizajna logotipa i korica knjiga do odeće i robe.

Nakon registracije, dobićete uputstva da napravite profil i uključite svoje radno iskustvo. Njihov tim stručnjaka će pregledati vašu prijavu i odrediti vaš nivo dizajna. Što je vaš nivo viši, to ćete imati veću vidljivost na platformi.

POVEZANI ČLANCI

Popularno